Erhvervsrengøring2019-11-20T08:54:34+00:00

Erhvervsrengøring
Vi er klar på tlf. 70 25 00 25

Hos os er rengøring en tillidssag!

Vi udfører alle former for erhvervsrengøring, og vi opfylder selvfølgelig også særlige ønsker og behov, hvis det skulle være tilfældet.

Erhvervsrengøringen dækker bl.a. følgende områder:

  • Kontorrengøring
  • Køkkenrengøring
  • Håndværkerrengøring
  • Flytterengøring
  • Trappevask
  • Vinduespolering

Vi udfører et meget professionelt arbejde, og vi vil altid forsøge at stille dig tilfreds. Vi kommer og gør rent, og vi går ikke før, vi har fuldført det arbejde, vi er blevet hyret til.

Din garanti for ordentligt arbejde!

Vi overholder vores aftaler og vi er meget pligtopfyldende. Dermed er I garanteret en rengøring, der opfylder jeres krav.
Medarbejderne hos Dansk Rengøringsservice er meget servicemindede, vi har alle en ren straffeattest, og så taler vi alle dansk.

Et væld af muligheder

Har du brug for erhvervsrengøring, så kan du som firma tilbyde dine medarbejdere en klippekortsordning inden for rengøring. Vi arbejder enten på timeløn, giver uforpligtende tilbud eller alt inklusiv – det er op til dig. Blandt vores yderst tilfredse kunder er både de offentlige bygninger og private virksomheder i Sorø kommune.

Bestiller du erhvervsrengøring hos os, så er du sikret et resultat du ikke bliver skuffet over. Vores rengøring gør, at du kan fokusere på dine vigtige kerneområder frem for rengøringen.

Få et tilbud på erhvervsrengøring her

Kontakt mig:

Vi forsøger at vende hurtigt tilbage til dig, men ring til os hvis din henvendelse haster.

Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, så vidt det er muligt.