Privat Rengøring2019-04-16T05:45:18+00:00

Privat rengøring
Kontakt os nu på tlf.: 70 25 00 25

Privatrengøring er en tillidssag!

Har du brug for privat rengøring, så kan vi hjælpe dig. Og vi sikrer også her, at du får en kvalificeret og god service! Vores privatrengøring er perfekt til dig der søger hjælp til rengøringen i det private. Vi opererer efter de nyeste principper indenfor rengøring og dermed
sikrer du dig en rengøring der er udført professionelt, og hermed også en
rengøring der lever op til dine forventninger.

Erfaringen er vores styrke

Vi ved hvor meget ordentlig privatrengøring betyder for dig. Og vores erfaring gør, at vi tager højde for ting som andre måske overser. Vi sørger f.eks. altid for en rengøring der er hygiejnisk. Der bruges kun røde klude til toiletter og blå klude til andre ting – og der tages en ny klud i brug til hvert toilet.

Det vil sige mange klude og mange mopper. Men vi har taget det valg, at din rengøring både skal være hygiejnisk for dig – og for vores medarbejdere.

Kompetente medarbejdere giver tryghed

Vi sørger altid for at det er nogle kompetente og fyldestgørende medarbejdere
du får ud i dit private hjem. Hos Dansk Rengøringsservice er det nemlig vigtigt at du har tillid til os og det arbejde vi skal fuldføre. Oplever du situationer som giver anledning til utryghed, reagerer vi med det samme på dette og sikrer at du atter er tryg.

Få et gratis tilbud – og en mere overskuelig hverdag

Vores hjælp til din private rengøring giver dig en mere overskuelig og rar hverdag. Få, allerede nu, et gratis tilbud på, hvad det vil koste dig at få gjort rent hjemme hos dig selv.

Få et tilbud på rengøring her

Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, så vidt det er muligt.